Ki nem szereti a Raffaellot?! Nem igazán ismerek ilyen embert…🤭
Ha egészségesebb verzió, akkor meg pláne!😎
Akár ajándékötletnek is kiváló, a bolti helyett🤭💕
-100 gramm növényi alapú vegán mascarpone (Tescoban kapható)
-1db (hűtött!) kis konzerv kókuszkrém (Tesco)
-1 evőkanál friss bio citrom leve
-1 db bio citromhéj
– +- 35 gramm kókuszliszt
-ízlés szerint agave szirup vagy édesítő
-blansírozott mandula (közepébe, elhagyható)
-kókuszreszelék/szeletelt mandula (a hempergetéshez, ízlés szerint )
Keverjük össze a hozzávalókat a kókuszreszelék nélkül, bár én tettem bele 1-2 evőkanállal 🙂 Ártani nem ártasz vele.🤭
Majd ha kész a massza, jó formázható legyen, ha laza rakj bele még száraz alapanyagot!
Vizes kézzel golyócskákat készítünk, és kókusz vagy manduladarálékba hempergetjük.
Hűtőben megdermed szépen.
Szobahőmérsékleten pedig egy krémesebb állagot kapunk😋
Pikk-pakk kész, így utolsó pillanatosok is elkészíthetik desszertnek vagy ajándéknak😎
